FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spremao se u Zagrebu

Aleksandar Rakić otkrio kako planira zaustaviti Jana Blachowicza

Aleksandar Rakić za svoju borbu s Janom Blachowiczom pripremao se u Zagrebu.

Sjajni UFC 274 s Charlesom Oliveirom i Justinom Gaethjeom prikovat će svjetsku MMA javnost za male ekrane ovaj vikend, a regionalni ljubitelji slobodne borbe naročito se vesele sredini svibnja jer za desetak dana u ring će ući Aleksandar Rakić i Jan Blachowicz, koji se spremaju za svoj eliminacijski okršaj za napad na titulu u poluteškoj kategoriji.

Srpsko-austrijski borac Aleksandar Rakić izrastao je proteklih godina u najveću regionalnu nadu za pojas u UFC-u, a svoj uspon prema vrhu poluteške kategorije djelomično može zahvaliti i uvjetima u Zagrebu, gdje se sprema već za svoj treći meč zaredom.

gol expired VIDEO Dana White slučajno otkrio svijetu datum meča Stipe Miočića i Jon Jonesa? divider

Formu za bivšeg prvaka poluteške brusio je u oktogonu s Ivanom Erslanom i Antom Delijom, između ostalih, a privremeni dom bila mu je dvorana zagrebačkog ATT-a.

Poljak kao Poljak

"Blachowicza ne treba ni malo podcijeniti. Bivši prvak, čvrst, jak, dobro smo ga prostudirali ja i moj tim. Znamo koje su mu jače, a koje slabije strane. Trenutačno sam u fenomenalnoj fazi svog života. Očekujem težak meč, ali očekujem pobjedu“, započeo je Aleksandar Rakić.

gol expired Lucky Punch: Može li Gaethje zaustaviti prvaka i što UFC zvijezda radi u Zagrebu divider

Gdje ga smatraš tehnički tanjim, sjajan je u stand-upu, ali vidjeli smo manjkavosti protiv Teixeire dolje?

"Tehnički parter mu nije jača strana, ali Poljak kao Poljak. Svi su čvrsti, srčani, želi naravno pobjedu. Nije se spremao za džabe. Mislim da ću ga brzinom, agilnosti, tehinkom i kondicijskom spremom nadvladati“, podvukao je Rakić.

Više saznajte u novom Lucky Punchu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider