FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
za borilačke sladokusce

Lucky Punch: Može li Gaethje zaustaviti prvaka i što UFC zvijezda radi u Zagrebu

Novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch donosi najavu UFC 274 spektakla i razgovor s Aleksandrom Rakićem.

U novom Lucky Punchu detaljno je najavljen veliki UFC 274 spektakl kojeg ove nedjelje od 4 sata ujutro UŽIVO na  gol.hr-u predvode Charles Oliveira i Justin Gaethje. Bit će to novi veliki izazov za prvaka lake kategorije koji je protiv Dustina Poiriera dokazao kako nije slučajno UFC prvak.

Može li Gaethje u drugom pokušaju doći do pojasa protiv Brazilca glavna je tema emisije, a što bi se moglo događati u borbi detaljno je objasnio Zelg u svojoj MMA školi.

Tu je i analiza svih parova glavnog programa UFC 274 večeri s naglaskom na sunaslovnu borbu između prvakinje Rose Namajunas i Carle Esparze.

Provjerite i tko su pobjednici MMA Challengea u kojem je zadatak bio izvući se iz trokuta Charlesa Oliviere.

Rakić najavio spektakle

Bili smo i na otvorenju nove dvorane American Top Teama u Zagrebu. Svratili su Aleksandar Rakić i Ivan Erslan koji su zajedno odradili pripreme za sljedeću borbu. Kladionice su već stavile Rakića u ulogu favorita protiv Blachowicza, što on kaže o svemu tome?

Pogledajte priču o amaterskom prvaku Hrvatske u teškoj kategoriji: Trialu – Luki Abramoviću. Članu kluba Dynamite Rijeka i bivšem reprezentativcu Hrvatske u skijanju! Godinama je trenirao oba sporta i na kraju se odlučio za slobodnu borbu.

U Medulinu je održano amatersko prvenstvo Hrvatske. Tko su bili najbolji po kategorijama i kako je prošao profi dio priredbe pogledajte u emisiji na vrhu članka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider