Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Uvjerljivo najefikasniji

Nezaustavljivi Štrlek poslao poruku svima uoči nastavka EP-a

Hrvatski rukometaši uzeli su dva boda na otvaranju Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S kudikamo ozbiljnijim i agresivnijim pristupom u odnosu na prvo poluvrijeme utakmice protiv Bjelorusije, hrvatski rukometaši na koncu su stigli do pobjede uz šest golova viška.

"Znali smo svi da će prva utakmica biti teška, pogotovo zbog onih problema sa Slovenijom, to nas je malo uzdrmalo. U drugom poluvremenu smo stisnuli obranu, primili svega pet-šest golova i normalno da je rezultat rastao. Jedna obrana-dvije i odmah stvari idu na bolje", izjavio je Ivan Stevanović, debitant u reprezentaciji na velikom natjecanju koji je u 20. minuti utakmice zamijenio Mirka Alilovića i do kraja dvoboja upisao velikih 10 obrana za što ga je poslije utakmice pohvalio i izbornik Željko Babić.

Štrlek: Glavno da nas nije poljulalo prvo poluvrijeme

Najefikasniji u redovima naše reprezentacije bio je Manuel Štrlek koji je postigao devet golova.

"Mi smo ekipa i rekli smo da ćemo tako igrati, svaka utakmica će izbacit nekog pojedinca naravno, ali najvažnije je da se svi borimo i ginemo na terenu jedan za drugog. Glavno da nas nije poljulalo ovakvo prvo poluvrijeme nego da smo još više zagrizli u drugom poluvremenu", kazao je igrač poljskog Kielcea, poslavši poruku nadolazećim suparnicima (Norveška, Island...):

Još vijesti

"Mi smo Hrvatska, svi znaju kako je Hrvatska izgledala prije i kako će to biti u budućnosti. Norvežani će sigurno dobro proučiti nas i mi njih, bit će to jedna jako dobra utakmica."

Gojun: Idemo se odmoriti i analizirati Norvežane

Standardno dobar posao u obrani odradio je Jakov Gojun.

"Prva utakmica uvijek je najvažnija i to se pokazalo. Nećemo raditi nikakvu dramu, uzeli smo dva boda što smo htjeli i idemo se sad dobro odmoriti i analizirati Norvežane. Nadam se da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu, turnir je jako dug."

Podsjećamo, Hrvatska iduću utakmicu na Europskom prvenstvu igra u nedjelju s početkom u 18:15 protiv Norveške koja je u dvoboju prvog kola poražena od Islanda s 25:26.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider