Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posramio ga

VIDEO Zidane očitao Ronaldu lekciju iz slobodnih udaraca

Zinedine Zidane oživio je atmosferu na treninzima Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Koliko je zdravija atmosfera na treninzima Real Madrida otkako je Zinedine Zidane novi trener govori posljednji trening na kojem je strateg 'kraljevskog kluba' izazvao Cristiana Ronalda na dvoboj.

"Ajde da ti pokažem kako se to radi", rekao je Zidane Ronaldu, vidjevši kako se ovaj muči s izvođenjem slobodnih udaraca.

U jednom dijelu treninga Cristiano Ronaldo je odlučio posvetiti se vježbanju izvođenja slobodnih udaraca, koji mu posljednjih sezona nisu jača strana. Zidane je stajao iza njega i promatrao, a kada je vidio da mu to ne ide onako kako on misli da bi moglo, odlučio je pred njega postaviti izazov. Svaki je dobio po 10 lopti i umjetni 'živi zid' ispred njih, preko kojeg je lopta morala završiti u golu.

Konačni ishod bio je očekivani. Majstor slobodnih udaraca i legendarni Francuz Zidane pogodio je osam od 10 lopti, dok je Ronaldo zavukao svega dvije u mrežu. Po završetku natjecanja Portugalac je imao osmijeh na licu, te je zajedno sa Zidaneom odšetao u svlačionicu.

Podsjetimo, Benitez je svojedobno tražio od Ronalda da poradi na svojim slobodnim udarcima jer ih nije smatrao dovoljno efikasnima. Portugalac je to shvatio kao uvredu, zbog čega je njihov odnos bio dodatno narušen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider