Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i još će ga proširiti

West Ham u euforiji: Već su rasprodali novi stadion za sljedeću sezonu!

Slaven Bilić vodit će svoju momčad pred rasprodanim stadionom i u narednoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski prvoligaš West Ham United čiji je trener bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić rasprodao je sve sezonske ulaznice za iduću sezonu kada se seli na londonski Olimpijski stadion, objavljeno je na klupskim stranicama.

Napuštanje Boleyn Grounda, doma West Ham Uniteda od davne 1904., bio je bolan potez. Nakon utorka više ništa neće biti isto za Hammerse, ali budućnost zasad izgleda prilično lijepo.

"Nakon što smo donijeli hrabru odluku da se preselimo na bivši Olimpijski stadion, sretni smo što možemo vidjeti kako je to zahvatilo maštu navijača 'čekićara'. Sada smo u situaciji da smo u prvoj sezoni na tom stadionu prodali svih 50.000 sezonskih ulaznica i imamo desetke tisuća ljudi koji su na prioritetnoj listi za sezonska mjesta u sezoni 2017./18.", kazala je potpredsjednica kluba Karren Brady.

West Ham, koji iza sebe ima sjajnu sezonu, zadnju utakmicu na Boleyn Groundu u Upton Parku igra u utorak navečer kada mu u goste dolazi Manchester United u predzadnjem kolu engleskog prvenstva.

Supredsjedatelj kluba David Sullivan je već najavio da će se gledati kako povećati kapacitet Olimpijskog stadiona s originalnih 54,000 mjesta na 66,000 do početka sezone 2017./18., a kako bi se uskladili s potražnjom. Sullivan je rekao da će klub dodati još 6,000 mjesta za iduću sezonu i planira još 6,000 za početak sezone nakon toga.

S kapacitetom od 66,000 mjesta West Ham će imati najveći stadion u Londonu i drugi najveći u Premier League, odmah iza Old Trafforda, doma Manchester Uniteda (75,635 mjesta).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider