Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slijedi veliki okršaj

Bilić nakon teškog poraza navijačima dao obećanje

Čekićari su na svom terenu doživjeli neočekivano težak poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je izgubio od Swansea Cityja 1:4 i tako upisao najteži domaći poraz u sezoni.

Momčad Slavena Bilića tako se praktički oprostila od nastupa u Ligi prvaka iduće sezone, a visi joj i mjesto u Europskoj ligi.

"Jednostavno nismo bili dovoljno dobri, čitava momčad. Igrači su se previše oslanjali na to da će netko drugi odraditi njihov posao" rekao je Bilić koji će šesto mjesto morati braniti od Southamptona i Liverpoola.

"Razlika između nas i vodeće četvorke i dalje je veća nego razlika između nas i Southamptona i Liverpoola koji su iza. To je ono što me zabrinjava i to je ono na što sam koncentriran", dodao je Bilić.

West Ham u utorak protiv Manchester Uniteda igra zaostalu utakmicu. Ujedno, bit će to i posljednji dvoboj kojeg će Čekićari odigrati na Upton Parku (Boleyn Groundu) jer od ljeta sele na Olimpijski stadion.

"Još uvijek smo u sjajnoj poziciji. Želimo završiti na visokom mjestu. Pred nama su dvije utakmice i želimo u Europu, sve je u našim rukama", rekao je Bilić pa zaključio:

"Imali smo sjajan niz kod kuće i postavili smo letvicu jako visoko. Uzvratit ćemo i imat ćemo nezaboravnu večer protiv Manchester Uniteda."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider