Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baš se otvorilo

VIDEO Borussia nokautirala Bayern i nanijela mu prvi poraz!

Borussia Moenchengladbach ponovno se je pokazala kao crna mačka za Bayern, nanijevši mu u 15. kolu prvi poraz u Bundesligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borussia Moenchengladbach je na svom terenu slavila sa 3:1, a sve je odlučeno u 14 minuta drugog poluvremena, u razdoblju od 54. do 68. minute, kada su za Borussiju zabili Oscar Wendt, Lars Stindl i Fabian Johnson.

Utješni pogodak za Bayern postigao je povratnik u momčad Franck Ribery (81), koji je zbog ozljede pauzirao devet mjeseci.

I prošle sezone je Borussia Moenchengladbach imala pozitivan skor protiv Bayerna, pobjedu i remi (2:0 i 0:0). Otkad je promijenila trenera Borussia Moenchengladbach već deset kola je bez poraza u Bundesligi.

Poraz Bayerna na najbolji mogući način iskoristila je Borussia Dortmund, njihov prvi pratitelj. Slavili su žuto-crni kod Wolfsburga s 2:1 na dramatičan način. Marco Reus je zabio u prvom poluvremenu za vodstvo Borussije, ali Ricardo Rodriguez iz penala u 90. minuti poravnava. Kada se činilo da će uslijediti podjela bodova, ukazao se Shinji Kagawa i donio sva tri boda gostima.

HSV je kod kuće je izgubio od Mainza 1:3. Za goste su zabili Jairo (16, 51) i Christian Clemens (76). Ivo Iličević, koji je igrao do 65. minute, uputio dva bezopasna udarca. Ivica Olić napokon je dobio priliku, ušao je u 57. minuti, ali bez učinka.

Meksički napadač Javier Hernandez Chicharito ponovno je bio strijelac za Bayer Leverkusen, ali njegov pogodak samo je ublažio poraz od Herthe 1:2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider