Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Pogledajte izjave

Pozdrav iz svlačionice: 'Jednostavno smo bolji od Srbije!'

Oduševljenje u hrvatskim redovima zavladalo je nakon pobjede protiv Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od junaka pobjede bio je Ivica Olić, koji je asistirao za prvi i postigao drugi zgoditak.

>> Hrvatska pobijedila Srbiju u utakmici godine: Mandžo i Ola junaci velike pobjede!

>> Vatrena atmosfera na Maksimiru, ali nisu izostale uvrede

>> Srpski mediji: 'Jadno! Bijedno! Sramotno!'

>> Pogledajte kako su navijači proslavili golove na Trgu!

>> Vatreni u deliriju: 'Pobjeda svih nas, jednostavno smo bolji od Srbije!'

>> Mihajlović priznao da je Hrvatska bolja, naljutio ga srpski novinar

"Ovo je pobjeda svih nas. Imali smo svi podršku jedni drugih, čekali smo njihove greške i upalilo je. Jedna pogreška i jedan prekid uz odlični Srnin centaršut", rekao je Olić.

Darijo Srna odigrao je kapetanski, a tako je pristupio i Mateu Kovačiću kada je izbornik Štimac odlučio da će 18-godišnji veznjak Intera zaigrati u početnom sastavu.

"Mateo je budućnost hrvatskog nogometa, rekao sam mu samo neka igra svoju igru i bit će najbolji. Nismo davali nikakve nenormalne izjave, jednostavno smo bolji i to smo pokazali na terenu", govorio je Srna.

Naravno, oglasio se i sam Kovačić: "Imao sam pritisak, ali zahvaljujući suigračima podnio sam to dosta dobro. Igrali smo sa srcem za Hrvatsku, dosta teško je bilo, teren nije bio najidealniji, ali glavno da smo pobijedili."

Pomoćnik Igora Štimca zadužen za defenzivu, Igor Tudor, također je pohvalio Kovačićevu igru: "Bio je izvanredan, donio je nešto više u našoj igri. Pokazali smo da imamo budućnost, ali možemo mi i još bolje od ovoga. Ostali smo dužni po pitanju kombinatorike, ali utakmica je bila prevažna", izjavio je Tudor, dodavši:

"Zasluženo smo pobijedili, odlučili su prekidi i neki detalji, pokazali smo da za razliku od Srba imamo ekipu i kolektiv. Utakmica nije bila lijepa za gledanje, bio je veliki ulog i tenzije."

Kako ste doživjeli pobjedu protiv Srbije?

Ukupno glasova:

Vedran Ćorluka bio je odličan u obrambenim zadacima: "Do četvrtka nisam osjećao pritisak, ali izoliran od svega toga jednostavno ne možeš biti. Drago mi je zbog ljudi koji su nas bodrili putem televizije, siguran sam da nas je večeras pratio mali anđeo Nora, ovim putem još jednom izražavam sućut njenoj obitelji, u ime cijele ekipe", poručio je Čarli.

Uz Kovačića i Modrića, motor Hrvatske bio je Ivan Rakitić: "Radili smo za ovo, pripremali smo se i zaslužili pobjedu. Ovo je triput slađe. Jedna greška neće doći sama od sebe, treba to tražiti i pokušati isprovocirati. Vidjelo se da teško izlaze s loptom, borili smo se i dali sve od sebe te zasluženo slavimo", zaključio je Raketa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider