Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Goooool!

Pogledajte kako su navijači proslavili golove u Zagrebu, Splitu, Osijeku...

Središte Zagreba od jutra je bilo preplavljeno navijačima, a slavlje se nastavilo na Trgu bana Jelačića i nakon pobjede.

Ludo je bilo na ulicama i trgovima hrvatskih gradova za vrijeme i nakon utakmice Hrvatska - Srbija. Erupcije oduševljenja mogli smo vidjeti nakon pogodaka Marija Mandžukića i Ivice Olića.

U Zagreb su danas stigli navijači iz svih dijelova zemlje i svijeta. Mnogi od njih zaputili su se na Maksimir gdje je Hrvatsku i Srbiju gledalo 35 tisuća ljudi. Ostali su utakmicu gledali u domovima, kafićima, ali i u fan zoni na Trgu bana Jelačića s kojeg ste mogli gledati izravni prijenos na našem portalu.

Kako ste doživjeli pobjedu protiv Srbije?

Ukupno glasova:

Šaljite nam vaše navijačke fotografije i atmosferu u gradovima na moj.report@novatv.hr

>> Hrvatska pobijedila Srbiju u utakmici godine: Mandžo i Ola junaci velike pobjede!

>> Štimac: Sad nek' idu na pivu! Hrvatska može biti prvak svijeta!

>> Srpski mediji: 'Jadno! Bijedno! Sramotno!'

>> Vatreni u deliriju: 'Pobjeda svih nas, jednostavno smo bolji od Srbije!'

>> Mihajlović priznao da je Hrvatska bolja, naljutio ga srpski novinar

>> Paklena atmosfera, ali uz uvrede

Tijek događaja sa zagrebačkih ulica:

19.00 Nakon završetka prvog poluvremena nogometne utakmice Hrvatska - Srbija ukupno je privedeno 17 osoba, od kojih je devet zbog alkoholiziranosti, četiri zbog posjedovanja i paljenja pirotehničkih sredstava, dvije zbog krivotvorenja ulaznica, dok se nad dvije osobe utvrđuju elementi prekršajne odgovornosti. Od navedenih 17 osoba, sa zone stadiona privedeno je 12, dok je izvan zone stadiona privedeno pet osoba.

18.00 Do 18 sati privedeno je 10 navijača.

17.00 Do 17 sati dovedeno je šest osoba u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke nad kojima se provodi odgovarajuća obrada.

15.45 Tijekom poslijepodneva priveden je jedan mladić s ustaškim obilježjima u središtu Zagreba.

15.10 Velik mdio navijača već je krenuo na Maksimir gdje su od 15 sati otvorena vrata stadiona.

14.34 Nažalost, mešu skandiranjima navijača našle su se i uvrede Srbima, ali su takvi navijači u manjini. Policija sve snima i ima ih na svakom koraku.

13.54 Srpski igrači su u pratnji policije prošetali Botaničkim vrtom prije sat-dva...

13.10 Srpski mediji javljaju kako je Siniša Mihajlović sve iznenadio početnik sastavom.

13.02 Utakmica će početi minutom šutnje zbog smrti  Roberta Komena.

12.30 Policija je demantirala upad u prostorije BBB-a u Draškovićevoj, no svjedoci tvrde da je policija bila ispred prostorija Udruge navijača.

11.45 Reprezentacija Srbije napustila je hotel uz jaku policijsku pratnju. Dio srpske ekspedicije prošetao je i Botaničkim vrtom, piše srpski Blic.

11.38 Velik broj pripadnika interventne policije osigurava centar Zagreba. U vlaku iz Vinkovaca je 'vruća' atmosfera. Jedan nam je čitatelj poslao fotografiju na kojoj se vidi kako specijalci moraju biti prisutni u navijačkom vlaku.

Iz HŽ-a su poručili kako brojni vlakovi idu prema Zagrebu u kojima je atmosfera odlična i nema incidenata, a policija pazi da sve prođe u redu.

10.45 Pjesma se čuje u većini ulica u središtu grada, a za koji sat će krenuti i velike kolone prema istočnom dijelu grada gdje se nalazi maksimirski stadion. HNS je pozvao navijače da na stadion dođu što prije, a vrata se otvaraju već od 15 sati.

Navijajte za Hrvatsku, a ne protiv Srbije

I ostali hrvatski gradovi imat će, što organizirana što spontana masovna gledanja utakmice godine. 

Apeliramo na sve navijače, od onih na stadionu do onih na trgovima da se dostojanstveno ponašaju u pobjedi, ali ne daj Bože, porazu. Navijajte za Hrvatsku, pokažite hrvatsko srce i ljubav prema domovini, ali ne vrijeđanjem drugoga nego bodrenjem svojih.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider