Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Euforija na Islandu

Islanđani ljutiti na suca: Herojska partija, a Mallenco je navlačio za Hrvatsku!

Islandski mediji slave momčad Larsa Lagerbacka, a neki igrači ljutiti su na španjolskog suca Alberta Undiana Mallenca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Islandski mediji složni su kako je njihova reprezentacija ostvarila dobar rezulata pred uzvrat u Zagreb, posebice kad se uzme u obzir da je gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrala s igračem manje.
„Izabranici Larsa Lagerbacka odigrali su herojsku utakmicu“, ističe portal Mbl.is.

>> Zašto toliko straha: Pa nije Island Brazil s Ronaldom i Ronaldinhom!

>> Kovač nije zadovoljan, ali...: 'Izborit ćemo Brazil pred našim navijačima!'

>> Hrvatska propustila pobjedu na Islandu, odluka pada u Zagrebu!

„Izlazak Kolbeina Sigthorssona iz igre zbog ozljede pred kraj prvog poluvremena bio je veliki udarac za islandsku momčad, a isključenje Olafura Skulasona prvi šok. No, Island se hrabro držao s deset igrača, odoljevao je napadima Hrvatske i na kraju izdržao bez primljenog pogotka. 0:0 u takvim okolnosti dobar je rezultat pred uzvrat u Zagrebu“, zaključuje Mbl.is.

„Prve informacije govore da Kolbein Sigthorsson neće moći igrati u Zagrebu, čini se da ga očekuje mjesec dana pauze zbog ozljede gležnja, ali Island je pokazao da i bez njega može računati na povijesni rezultat. Postigne li u Zagrebu gol, Hrvatska će morati najmanje dva“, piše Dv.is.

„Island je pružio herojski otpor favoriziranoj Hrvatskoj koja ni s igračem više nije uspjela probiti njegovu obranu“, ističe Visir.is.
„Bila je to teška utakmica, ali kolektivnom igrom i velikim zajedništvom uspjeli smo ostati neporaženi. Čast mi je biti dio ove momčadi“, ponosno je nakon utakmice rekao Aron Einar Gunnarsson pa nastavio:

„Svjesni smo što nas očekuje u Zagrebu, ali na uzvrat nosimo dobar rezultat. Mislim da smo kadri ostati neporaženi. A ako zabijemo pogodak, idemo na Svjetsko prvenstvo.“

Branič Islanda Ragnar Sigurdsson odigrao je odličnu partiju. Ljutit je na suca Mallenca.
„Nije nam bilo lako s igračem manje. Mišljenja sam da je sudac navlačio za Hrvatsku. Mene teško može nešto iziritirati, ali moram reći da mi je išao na živce. Nije nam svirao neke prekršaje, a njima je svako malo davao priliku iz slobodnog udarca, iako se radilo o sličnim situacijama“, ljutito će Ragnar Sigurdsson.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider