Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovara im

I Islanđani zadovoljni: 'Hrvatska? Mogli smo proći i gore'

Vratar islandske nogometne reprezentacije Hannes Thor Halldorsson (29) nije nezadovoljan što je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu njegovoj reprezentaciji donio Hrvatsku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Mogli smo proći i gore'', bila je prva Halldorssonova reakcija za islandsku televizijsku postaju RUV.

''Hrvatska je dobro započela kvalifikacije, ali je kasnije pala. Drago mi je što prvu utakmicu igramo kod kuće. Takva nam varijanta odgovara'', dodao je Halldorsson.

>> PREDSTAVLJAMO ISLAND Iskusni izbornik, talentirana generacija: Iz zadnjeg 'šešira' do play-offa!

>> Ždrijeb play-offa: HRVATSKA za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda!

Prva utakmica na Islandu na rasporedu je 15. studenog, dok se uzvrat igra četiri dana kasnije u Zagrebu.

Izbornik islandske nogometne reprezentacije Lars Lagerbäck priznao je da je njegova momčad autsajder u dvobojima protiv Hrvatske, ali isto tako smatra da nije bez šansi…

''Bit će iznimno važno ne primiti gol u Reykjaviku, u tom slučaju ćemo imati više šanse. Hrvatska je u krizi, nedavno je smijenila izbornika. Radujem se ovim utakmicama. Uvijek je zanimljivo igrati protiv Hrvatske, a već imam nekog iskustva iz vremena kad sam vodio Švedsku'', rekao je Lagerbäck islandskim novinarima.

''Istina je da smo autsajderi na papiru. Ali već smo iznenadili nekoliko suparnika u ovim kvalifikacijama i jasno je da se nadam da možemo uspjeti i protiv Hrvatske. U dvije utakmice uvijek imate šanse. Optimističan sam zbog kvalitete i karaktera svojih igrača'', dodao je 65-godišnji stručnjak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider