Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljan ždrijebom

Brazilski izbornik: Hrvatska će igrati vrlo dobar nogomet

Luiz Felipe Scolari, izbornik brazilske reprezentacije, pohvalio je kvalitetu Hrvatske, prvog suparnika domaćina svjetske smotre 12. lipnja u Sao Paulu u skupini A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hrvatska će igrati vrlo dobar nogomet. Njihova se igra često uspoređuje s brazilskim nogometom. Hrvatska ima dobre igrače koji znaju baratati s loptom i koji igraju u nekim od najboljih europskih klubova", nahvalio je našu reprezentaciju Luiz Felipe Scolari.

Hrvatska izvukla Brazil, Meksiko i Kamerun: Otvaramo Svjetsko prvenstvo! 

GOL.hr predstavlja: O Brazilu sve znate, a o Meksiku i Kamerunu?

'Hrvatska će izgubiti od Brazila, ali možemo proći skupinu'

Kovač otkrio prvi zadatak: 'Cijeli svijet će gledati malu Hrvatsku protiv velikog Brazila'

"Kamerun je suparnik koji je velikim momčadima već kreirao probleme. Mislim da im je ovo već peto svjetsko prvenstvo. Nećemo ih shvatiti olako."

"Meksiko je naš tradicionalni rival. Uvijek smo imali problema protiv njih. To će biti naša druga utakmica u skupini, vrlo težak ispit."

"Sve što mi trebamo napraviti jest odigrati naš nogomet, dati maksimum u skupini i proći dalje. Što se tiče nas, ne postoji ništa što ne možemo napraviti. Ždrijeb je dobar za nas. Najteža je skupina u kojoj su Engleska, Italija i Urugvaj, a mi nismo u njoj", zadovoljno je ustvrdio Scolari.

Jeste li zadovoljni skupinom na Svjetskom prvenstvu s Brazilom, Meksikom i Kamerunom?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider