Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U pet do 12

Real dovodi pojačanje iz Liverpoola, Perez se dogovori s Man. Unitedom

U posljednjim satima prijelaznog roka Real Madrid na tržištu nogu traži zamjenu za Fabija Coentraa, koji je otišao na posudbu u Monaco...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Florentino Perez ne miruje, predsjednik Reala aktivno radi na dovođenju novih pojačanja na Santiago Bernabeu. David de Gea je u fokusu i kako sada stvari stoje trebao prijeći u Real.

Benitez jako naljutio zvijezde Reala: Evo što ih je teško pogodilo!

Navodno su se Real i Manchester United dogovorili, transfer će iznosti između 35 i 40 milijuna eura, barem tako piše engleski Independent. No, do sada je taj transfer već nekoliko puta putem medija proglašen realiziranim pa se pokazalo da to nije točno. Dakle, vidjet ćemo.

Real traži i zamjenu za Fabija Coentraa koji je otišao na posudbu u Monaco. Čini se da će to biti Alberto Moreno, 23-godišnji igrač Liverpoola. Taj transfer mogao bi se realizirati u posljednjim satima prijelaznog roka. Rafael Benitez želi da Marcelo ima dostojnog konkurenta, ne vjeruje previše Arbeloi i Nachu.

Moreno je bivši igrač Seville i već je odavno na radaru Reala. Smatra ga se za jednog od najpotentnijih mladih španjolskih nogometaša na poziciji lijevog boka. Rdi se o igraču s naglašenim ofenzivnim sklonostima, tehnički je vrlo dobar, a velika uzdanica mu je odličan šut i centaršut. Odšteta još nije definirana, ali ne bi trebala prijeći 15 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider