Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već im je dosta Rafe

Benitez jako naljutio zvijezde Reala: Evo što ih je teško pogodilo!

Real je isprašio Betis na Santiago Bernabeuu i ostvario prvu pobjedu pod vodstvom Rafaela Beniteza, no ne prestaju spekulacije oko navodnih sukoba u svlačionici „kraljeva“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako piše madridski As, nekim igračima Reala, ne navodeći točno kojima, ali može se naslutiti, Benitez se već popeo na vrh glave sa svojim taktičkim zamislima, inzistiranju na brojnim detaljima i beskonačnim monolozima.

Velika sramota za Madriđane: Ovo se Realu nije dogodilo čak 50 godina!

Real dovodi pojačanje iz Liverpoola, Perez se dogovori s Man. Unitedom

Međutim, najviše ih živcira Benitezovo petljanje u njihov privatni život. Posebice ih je pogodila posljednja trenerova naredba da se kane društvenih mreža i objavljivanja fotografija iz privatnog života, a zna se koliko je taj "hobi" " drag novim generacijama profesionalnih nogometaša. Nije zanemariva ni financijska korist. 

Benitez se ponaša poput svojeg velikog neprijatelja Josea Mourinha, koji je pokušavao kontrolirati sve aspekte života igrača Reala, što je ove neizmjerno živciralo i dovodilo u sukob s portugalskim stručnjakom. Za vrijeme Portugalčeve ere na Bernabeuu afere su se rojile poput pčela u košnici. Znamo kako je to završilo.
Carlo Ancelotti je imao potpuno drugačiju taktiku.

Talijan je bio sušta suprotnost Mourinhu i Benitezu, gotovo sve je dopuštao igračima Reala. Jasno, oni su ga zbog toga voljeli, doživljavali su ga kao prijatelja, no u španjolskoj javnosti je prevladavao dojam da im Ancelotti previše popušta i da zbog toga trpe igra i rezultati Reala, a zbog čega je na kraju i dobio otkaz. Benitezova era na Bernabeuu teko je počela. Vidjet ćemo kako će završiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider