Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav kralj!

Pogledajte majstorski odgovor Guardiole na Riberyjeve kritike

Pep Guardiola nije ostao dužan francuskom nogometašu Riberyju koji ga je otvoreno kritizirao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola nije ostao dužan svom bivšem igraču Francku Riberyju, koji se obrušio na njega u razgovoru s novinarima. Krilni igrač Bayerna otvoreno je priznao da se preporodio dolaskom Carla Ancelottija, a onda je uputio nekoliko otrovnih strelica prema Guardioli.

"Pod Ancelottijem napokon osjećam da mi se vjeruje, on je sjajan trener. Trebam nekog poput njega, Juppa Heynckesa ili Ottmara Hitzfelda. On je mlad trener kojem nedostaje iskustva. Nekad previše priča, a nogomet je ustvari vrlo jednostavan. Ne smiju se raditi pogreške u polufinalu Lige prvaka", rekao je Ribery misleći na ostavljanje Thomasa Mullera na klupi u prvoj utakmici na Vicente Calderonu protiv Atletica (iako je upravo Muller bio tragičar uzvrata promašivši penal).

"Ukoliko želite osvojiti Ligu prvaka, trebate trenera koji će izazvati dobar osjećaj. Svi igrači moraju imati dobar odnos s njim", zaključio je Ribery.

Nakon što je u prijateljskoj utakmici u sklopu International Champions Cupa Manchester City boljim izvođenjem jedanaesteraca slavio protiv Borussije Dortmund, novinar je na pressici upitao Guardiolu za komentar na Riberyjeve kritike.

"Istina je što Ribery kaže. Ja sam mlad. I istina je da sam trener. No moram reći da ga jako, jako volim. U tri godine koliko sam bio u Bayernu, jako sam ga volio", poručio je španjolski stručnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider