Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puno, puno akcije

VIDEO City slavio protiv Dortmunda u sjajnoj utakmici: Zabio nesuđeni Hrvat

Iako je riječ o prijateljskoj utakmici, nogometaši Manchester Cityja i Borussije Dortmund prikazali su napadački vrlo atraktivan nogomet...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu International Champions Cupa (ICC), koji se održava već četvrtu godinu, Manchester City je u Shenzhenu pobijedio Borussiju Dortmund 6-5 boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Utakmica je nakon 90 minuta završila rezultatom 1-1. City je poveo golom Sergia Aguera u 79. minuti, a njemački doprvak je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade golom Christiana Pulišića.

Talentirani 17-godišnji veznjak je rođen u SAD, a unatoč željama oca i djeda da zaigra za Hrvatsku, prihvatio je poziv izbornika nogometne reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Jurgena Klinsmanna.

Prilikom izvođenja kaznenih udaraca tri igrača Borussije (Passlack, Larsen, Merino) su bili neprecizni, dok su kod Cityja promašila dva igrača (Garcia, Sterling).

Cityju je to bila prva utakmica na International Champions Cupu, dok je Borussija prije šest dana u Šangaju deklasirala Manchester United 4-1.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider