Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka utroje

Možemo li očekivati pošteni HNL nakon ove izjave Zdravka Mamića?

Dinamo je porazom na Rujevici pao na treće mjesto HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako nije baš svakodnevna pojava da je Dinamo treći u HNL-u, u Maksimiru nisu previše oko toga uzbuđeni. Preciznije rečeno, takav dojam poslije utakmice ostavio je Zdravko Mamić.

KOMENTAR IVICE MEDE Mamić ima razloga za brigu: Ovo je scenarij po kojem Hajduk ili Rijeka ruše Dinamo!

"Nemam ništa protiv toga da netko drugi bude prvak, ali to se neće dogoditi u ovom životu. Dinamo će biti prvak, budite bez brige", kazao je Mamić.

Je li Mamić ovim riječima htio poručiti da će Dinamo biti prvak sve dok je on živ? Ako jest, na koji način to misli izvesti i je li se zapitao kakvu poruku šalje ostalima klubovima, a posebno Hajduku i Rijeci koji su trenutno ispred nemjerljivo skuplje momčadi koju trenira njegov brat?

Nije, naime, sporno da Dinamo u HNL-u ima najbolje igrače, baš kao što je kristalno jasno svima koji prate nogomet da to ne mora značiti baš ništa. Momčadska igra i kolektivi koje su stvorili Damir Burić u Hajduku te Matjaž Kek u Rijeci imaju veću težinu. Zasad.

Mamić je siguran da će Dinamo biti prvak, no nije naveo glavni razlog svoje samouvjerenosti. Je li razlog jaka Dinamova momčad koja igra i u Ligi prvaka ili Mamić zna nešto što svi mi ne znamo?

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider