Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika čast

Modrić u finalu izbora za najboljeg igrača svijeta!

Luka Modrić je dobio još jedno veliko priznanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić vraća se intenzivnijim treninzima nakon što je prije gotovo mjesec dana ozlijedio koljeno. Veznjak Real Madrida prije nekoliko je dana krenuo s trčanjem, a danas je prvi put radio s loptom.

U Realu će postupno raditi na oporavku jednog od ključnih igrača, a trener Zinedine Zidane se nada da Luka biti spreman za gradski derbi protiv Atletica koji se igra 19. studenog na Vicente Calderonu.

Modrić vrijeme do povratka na teren krati i igranjem košarke. Španjolski mediji objavili su video u kojem hrvatski veznjak gađa trice na treningu. I ide mu više nego dobro, vidi se da bi bio odličan šuter. Ipak je iz Zadra, grada košarke.

"Košarka mi drugi najdraži sport nakon nogometa," rekao je jednom Modrić.

A novo priznanje Modriću stiglo je od France Footballa, magazina koji u suradnji s Fifom dodjeljuje nagradu za najboljeg nogometaša svijeta Zlatnu loptu. Danas je objavljeno da je Modrić među 30 kandidata za tu titulu.

Na listi su još Sergio Agüero (ARG/Manchester City), Pierre-Emerick Aubameyang (GAB/Borussia Dortmund), Gareth Bale (WAL/Real Madrid), Gianluigi Buffon (ITA/Juventus), Cristiano Ronaldo (POR/Real Madrid), Kevin De Bruyne (BEL/Manchester City), Paulo Dybala (ARG/Juventus), Diego Godin (URU/Atletico Madrid), Antoine Griezmann (FRA/Atletico Madrid), Gonzalo Higuain (ARG/Juventus), Zlatan Ibrahimović (ŠVE/Manchester United), Andrés Iniesta (ŠPA/FC Barcelona), Koke (ŠPA/Atletico Madrid), Toni Kroos (NJEM/Real Madrid), Robert Lewandowski (POL/Bayern), Hugo Lloris (FRA/Tottenham), Riyad Mahrez (ALŽ/Leicester), Lionel Messi (ARG/FC Barcelona), Thomas Müller (NJEM/Bayern), Manuel Neuer (NJEM/Bayern), Neymar (BRA/FC Barcelona), Dimitri Payet (FRA/West Ham), Pepe (POR/Real Madrid), Paul Pogba (FRA/Manchester United), Rui Patricio (POR/Sporting Portugal), Sergio Ramos (ŠPA/Real Madrid), Luis Suarez (URU/FC Barcelona), Jamie Vardy (ENG/Leicester), Arturo Vidal (ČILE/Bayern).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider