Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šire se glasine

Opet frka u Barceloni: Messi se vratio "stopom", otkriveno tko ga je povezao

Lionel Messi sinoć se vratio u Barcelonu iz Argentine u društvu reprezentativnih kolega Javiera Mascherana i Angela Di Marije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je preksinoć srušio Kolumbiju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. i u ime čitave argentinske reprezentacije proglasio „silenzio stampa“ zbog „slučaja Lavezzi“, Lionel Messi već se sinoć u društvu reprezentativnih kolega Javiera Mascherana i Angela Di Marije vratio u Barcelonu. Messija i Mascherana netko je fotografirao u zračnoj luci El Prat i fotografije proslijedio medijima. 

Ne bi to bilo ništa posebno da se Messi i Mascherano nisu vratili privatnim mlažnjakom koji je PSG poslao po Di Mariju. Neki španjolski mediji duhovito primjećuju da su se Messi i Mascherano vratili „stopom“ u Barcelonu.
Naravno da je ta anegdota pokrenula novu lavinu spekulacija i glasina.

Neki španjolski mediji pitaju se je li dostojno ugleda Barcelone da se najbolji igrač današnjice vraća u klub sa zrakoplovom konkurentskih klubova i kakva se poruka šalje igraču i cjelokupnoj javnosti?

Ne bi li najbolji igrač današnjice trebao imati bolji tretman, da ne kažemo kraljevski, posebice u trenucima kada se već danima spekulira da je ljetos odbio produženje ugovora i da isti još nije potpisao, iako u Barceloni tvrde da bi se to trebalo uskoro dogoditi.

Mami li PSG Messija na Park prinčeva?

Naravno da su se španjolski mediji prisjetili događaja s početka prošlog ljeta kada su čelnici PSG-a organizirali tajni sastanak s Neymarom na Ibizi i vabili ga „nemoralnim ponudama“ da prijeđe na Park prinčeva. Aluzija je više nego jasna. Ne događa li se ovaj put nešto slično s Messijem? Tko može sa sigurnošću potvrditi da u zrakoplovu nije bio netko od glavešina PSG-a i da se nije raspravljalo o mogućem transferu?

Barcelona je jučer objavila kako je dogovorila novog sponzora na dresovima od iduće sezone. Japanski Rakuten zamijenit će Qatar Airways i tu uslugu platit će Barceloni najmanje dvadesetak milijuna eura više po godini nego Katarani.

Barcin predsjednik Josep Maria Bartomeu odmah je požurio da kaže kako će tim ugovorom „zatvoriti“ novi Messijev ugovor s Barcelonom. Pomalo neobična izjava, jer rijetko kada čelnici klubova otkrivaju financijske kalkulacije. Čemu „urbi et orbi“ o toj temi, postoji li možda neka bojazan kod čelnika Barcelone? Je li moguće da se događa nešto iza kulisa?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider