Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neobično izdanje

VIDEO Ovako to izgleda kad je Messi potpuno nemoćan

Po tko zna koji put na svoje su došli oni koji tvrde da Messi u Barceloni i reprezentaciji nije isti igrač.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentina je ostala šesta na ljestvici južnoameričkih kvalifikacija za SP, Gaučosi su svega jedan bod od pozicije koja donosi izravni plasman u Rusiju, ali ozračje u njihovoj reprezentaciji je loše.

Kako i ne bi bilo kad jedna takva velesila ima tek četiri pobjede u 11 susreta, a k tome su još dobili i udarac koji najviše boli - nokaut kod velikog rivala Brazila.

Nije im puno mogao pomoći niti Lionel Messi koji je prije dva mjeseca srušio Urugvaj i donio Argentincima prvo mjesto.

U međuvremenu su se stvari promijenile, otad su gubili bodove i u Venezueli i u Peruu na što se nadovezao neugodni domaći poraz od Paragvaja.

Sve to povećalo je ionako veliku važnost dvoboja s Brazilom u kojem je Messi kao kapetan predvodio Argentinu i nije odigrao dobro. Malo toga mu je uspijevalo za nogom, a Brazilci se nisu susprezali od grubosti u pojedinim trenucima kako bi ga zaustavili.

Na terenu je proveo svih 90 minuta i možda bi bilo bolje da ga je izbornik Edgardo Bauza promijenio kad su kola potpuno otišla nizbrdo (poslije trećeg gola Brazilaca) kako bi što odmorniji dočekao novu "majku svih utakmica" za Argentince.

U utorak su domaćini Kolumbiji i ako tu ne uzmu sva tri boda, pritisak koji već sad postoji rast će još više jer će vremena za popravne ispite biti sve manje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider