Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrdio otac

Barcelona gubi 'rat': Stigla ponuda od 190 milijuna eura za Neymara

Barcelona uskoro produljuje ili ostaje bez Neymara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najpoznatiji otac nogometaša Neymar Santos Senior podigao je Otok na noge izjavom da je na njihovu adresu stigla ponuda od čak 190 milijuna eura! Točnije stigla je na adresu Barcelone, koja zasada nije komentirala ove špekulacije koje je pak pokrenuo britanski tabloid The Sun.

Svi znamo da britanske tabloide treba uzimati sa zadrškom, ali da u ovom slučaju vrijedi poslovica 'gdje ima dima ima i vatre' potvrdili su nakon toga Neymarov otac i madridska Marca.

"U Barcelonu je stigla ponuda velikog kluba za mog sina u visini 190 milijuna eura", rekao je Neymar Senior u razgovoru za Cadeni Copu.

"Real Madrid spreman je potući se s Manchester Unitedom za Neymara i također nudi 190 milijuna eura", piše Marca.

United i Real Madrid su dva od vjerojatno četiri kluba (uz Manchester City i PSG) koji mogu platiti toliku sumu za jednog igrača. Međutim, možda ipak treba isključiti Real Madrid iz ove konkurencije, jer ako je Barcelona već prisiljena da proda Neymara, radije će to napraviti u dogovoru s Manchesterom, a ne s najvećim rivalom.

Osim što je potvrdio da je stigla ponuda za njegovog sina, Neymarov otac je naglasio da je njegov sin sretan u Barceloni i da trenutno pregovaraju oko novog ugovora. No činjenica i dalje ostaje da dogovora nema i da pregovori štekaju. Tu će situaciju pokušati iskoristiti jedan od spomenuta dva kluba.

Dodatni razlog zbog kojeg bi Neymar mogao napustiti Španjolsku je i tamošnji porez koji mu posljednjih dana zadaje velikih problema. Započelo je suđenje za utaju poreza, koje nikako nije dobro za igrača koji će 5. veljače napuniti tek 24 godine.

Podsjetimo i da Barcelona ima velikih financijskih problema zbog ubojitog trojca Luis Suarez, Leo Messi i Neymar, koji 'pojede' oko dvije trećine godišnjih izdataka, a uz to gotovo svake sezone traži povećanje plaće. Katalonci to jednostavno ne mogu pratiti i čini se da će riješenje biti prodaja jedne od zvijezda, a mnogi vjeruju da će se riješiti Neymara. Posljednjih se dana kroz španjolske medije provlači priča da će Nike uskočiti i pokriti zahtjeve Neymara, samo kako bi brazilski napadač ostao u Barceloni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider