Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
real (opet) razočarao

'Tragičar' Modrić: Tužni smo, ne znam što se događa

Luka Modrić i njegov Real Madrid nisu doživjeli su novi poraz u španjolskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u subotu u španjolskom prvenstvu Deportivo iznenadio Barcelonu dostigavši 0:2 na Camp Nouu, neki su u Realu očito pomislili kako će se u nedjelju prednost od pet bodova smanjiti sama od sebe. No, dogodilo se upravo suprotno.

Villarreal je na svom terenu pobijedio Reala s 1:0, Luka Modrić odigrao je solidnu utakmicu, ali upravo je on izravni krivac za pogodak domaćina. Hrvatski reprezentativac izgubio je loptu ispred svog gola, što je protivnik vrlo brzo kaznio.

''Jako loše smo odigrali, posebno u pravom poluvremenu. U nastavku smo zaigrali bolje, imali prilike, ali jednostavno nismo mogli zabiti. Moramo se nastaviti boriti, nema predaje do samog kraja. Nažalost, propustili smo dobru priliku da se primaknemo Barceloni, rekao je Modrić i dodao:

''U susret smo krenuli vrlo opušteno i primili pogodak. Kasnije smo se popravili, ali nije išlo. Zaista smo tužni. Imamo još dvije utakmice u kojima se moramo iskazati i na dobar način završiti godinu, a onda se nadati da ćemo se puno popraviti u 2016. godini. Ne mogu objasniti našu igru iz prvog dijela, moramo sve analizirati i vidjeti zbog čega nam se to događa.''

U 15 kola Real je osvojio tek dvije trećine mogućih bodova. Posljednji put je Real takvu statistiku imao tamo još u sezoni 2008/2009. Da stvar bude još gora, prvo mjesto dijele njihova dva najveća rivala, Barcelona i Atletico koji imaju pet bodova više.

''Jako smo tužni jer nismo očekivali da ćemo danas izgubiti. Zaostajemo pet bodova, ali vjerujemo da se sve do kraja može promijeniti, zaključio je hrvatski reprezentativac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider