Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slijede dvije drame

Luis Enrique urlao na zvijezde Barcelone: Što im je rekao u svlačionici?

Barcelona je s 2:0 slavila na teškom gostovanju kod Betisa i tako se dodatno približila obrani naslova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona ne posustaje, ali ni njeni vjerni pratitelji Atletico i Real Madrid. Madriđanima je posebno teško pratiti ritam jer se osim za naslov španjolskog prvaka bore i za onaj u Ligi prvaka. No, uspjeli su slaviti i ovog vikenda što je bilo teško posebice Realu koji je pobijedio na teškom gostovanju kod Real Sociedada.

Nije ni Barceloni bilo lako u vrućoj Andaluziji gdje je domaći Betis već otkinuo bodove Realu. Nakon prvih 45 minuta mreže su ostale netaknute iako je Heiko Westermann glupim startom na Ivanu Rakitiću zaradio drugi žuti karton i isključenje već u 35. minuti.

Dnevni list Sport iz Barcelone piše kako je u svlačionici tijekom odmora Luis Enrique urlao na svoje igrače.

''Želite li vi osvojiti ligu? Da ili ne? Očito ne jer igrate bez brzine, intenziteta, ma bez svega.Izgledamo kao da ne igramo ništa. Ili napravite korak naprijed ili odustanite od naslova'', bjesnio je bivši igrač i kapetan Blaugrane.

Nakon toga opet je Ivan Rakitić bio u središtu pozornosti kada je iskoristio veliki poklon obrane domaćina i doveo Barcu u vodstvo. Leo Messi je fenomenalnim proigravanjima bio čovjek odluke, jer je nakon prvog gola asistirao i prvom strijelcu lige Luisu Suarezu za konačnih 2:0.

Luis Enrique uspio je nekako trgnuti momčad koja igra pod velikim pritiskom. Sada slijedi gradski derbi s Espanyolom koji gori od želje da omraženom im rivalu podmetne nogu dva kola prije kraja prvenstva. A onda u posljednjem kolu slijedi gostovanje u Granadi koja se grčevito bori za ostanak u ligi i kojoj će to biti utakmica za goli život.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider