Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstor

Kad te Messi 'žica' fotografiju: Svi se klanjaju Luisu Suarezu

Nogometni svijet bruji o nevjerojatnim pogocima Luisa Suareza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miran obiteljski čovjek, ali prava zvijer na terenu. Nekad i doslovno. Ne samo jer grize, doslovno, već zbog svog rijetko viđenog talenta. Luis Suarez je bez premca jedan od najboljih nogometaša svijeta i sinoć je to još jednom demonstrirao na Parku prinčeva.

Pogledajte kako se internet ruga Luizu nakon čudesnih 'tunela' Suareza

VIDEO 'Suarez šou' u Parizu: Barca razbila PSG i otvorila vrata polufinala

Ona dva pogotka i dva 'tunela' Davidu Luizu dugo će se prepričavati. To je jedna od 'onih' utakmica. Briljantni nogometni dar sinoć je pušten s lanca, a tome se morao pokloniti i Leo Messi.

''Velika utakmica s dva nevjerojatna pogotka moj prijatelja Luisa Suareza'', napisao je Messi na Facebooku i objavio fotografiju s Urugvajcem. Obično se svi žele slikati s njim, ali ovaj put je Argentinac morao odati počast kolegi.

''Luis Suarez je zabio dva sjajna gola i odigrao veliku utakmicu, baš kao i cijela momčad'', napisao je strijelac prvog pogotka Neymar.

Nakon što se još jednom ugrizom protivnika osramotio pred cijelim svijetom, Luis Suarez je konačno opet na ustima nogometnim zaljubljenika zbog one ljepše stvari, svoje nogometne magije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider