Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Suarez posramio Davida Luiza

VIDEO 'Suarez šou' u Parizu: Barca razbila PSG i otvorila vrata polufinala!

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka PSG je u srijedu na domaćem terenu izgubio od Barcelone sa 1-3, a dva briljantna pogotka za Katalonce zabio je Luis Suarez.

Barca je povela u 18. minuti. Messi je odlično uposlio Neymara, koji je izbio sam pred vratara Sirigua i precizno pogodio dalji kut. A četiri minute ranije Messi je s ruba šesnaesterca pogodio vratnicu.

PSG je u prvom poluvremenu imao jednu veliku priliku, u 28. minuti, nakon polukontre, Cavaniju se otvorio prostor da sam krene prema golmanu, ali je oklijevao i Mascherano je uspio izbiti loptu.

Na početku drugog dijela, u 49. minuti, vratar Barcelone Ter Stegen uspio je zadržati udarac Pastorea, a onda je uslijedio šou Luisa Suareza. U 67. minuti Suarez je u solo prodoru promiješao trojicu igrača PSG-a, a pritom je Davidu Luizu gurnuo loptu kroz noge, i akciju je okončao točnim udarcem za vodstvo Barce 2-0.

Nova genijalnost Suareza dogodila se u 79. minuti. Nakon duplog pasa sa Mascheranom, Suarez je ponovno proturio loptu kroz noge Davidu Luizu, a potom je sa 16 metara pogodio za 3-0.

Utješni pogodak PSG je zabio u 82. minuti. Udarac Van der Wiela okrznuo je Mathieua i lopta je odsjela u mreži.

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić igrao je do 74. minute za Barcu, pruživši dobru partiju. Uzvrat je za tjedan dana na Camp Nou.

Golove s utakmice PSG-a i Barcelone možete vidjeti OVDJE.

PSG: Sirigu, Van der Wiel, Thiago Silva (David Luiz, 21), Marquinhos, Maxwell, Cabaye, Rabiot (Lucas, 65), Matuidi, Lavezzi, Pastore, Cavani.

BARCELONA: Ter Stegen, Montoya (Adriano, 80), Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitić (Mathieu, 74), Iniesta (Xavi, 53), Suarez, Neymar, Messi.

STRIJELCI: 0-1 Neymar (18), 0-2 Suarez (67), 0-3 Suarez (79), 1-3 Mathieu (82-ag).

SUDAC: Mark Clattenburg (ENG)

STADION: Park prinčeva

GLEDATELJA: 48.000

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider