Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Carrillo veliki optimist

Hajdukovci u Bugarskoj dočekani uvredama navijača Levskog

Nogometaši Hajduka čekaju uzvrat drugog pretkola Europske lige.

Na stadionu Vivacom Arena - Georgi Asparuhov igrači Hajduka su održali posljednji trening pred uzvratnu utakmicu drugog pretkola protiv Levskog.

Prije njih trenirali su igrači Levskog čiji su trening pratili navijači koji su dočekali hajdukovce i "počastili" ih s nekoliko skandiranja.

"Srpske pi..e" i "Srbi ste, Srbi ste", vikali su navijači Levskog koji neće moći biti prisutni na stadionu za vrijeme utakmice jer je UEFA kaznila Levski zbog njihova ponašanja prošlog ljeta. Dvoboj će gledati na videozidu pokraj stadiona.

Bugari su očito izuzetno motivirani za revanš nakon što su nekoliko napada tijekom boravka u Dalmaciji protekli tjedan navijači Levskog izvuklji deblji kraj u okršajima s pristalicama Hajduka.

"Nismo vježbali penale jer do njih neće doći"

Glede zbivanja koja se tiču isključivo zelenog terena, svoja razmišljanja s okupljenim novinarima podijelili su trener Hajduka Joan Carrillo i napadač Marko Futacs, strijelac jedinog pogotka u prvoj utakmici.

"Respektiram Levski, ali naša je filozofija samo pobjeda. Bit će utakmica teška, ali momčad ne pripremam ni na jedan drugačiji ishod nego na pobjedu. Imamo samopouzdanje i Levskog poznajemo u detalje, kako je ovdje napadao Sutjesku u prvom pretkolu", izjavio je Carrillo dodavši kako Hajduk nije vježbao penale jer ne vjeruje da će do njih doći.

Futacs je dobio odmor protiv Lokomotive u prvom kolu HNL-a, a protiv Levskog bi trebao krenuti od prve minute, kao udarna igla Splićana.

"Vrlo smo motivirani, želimo ponoviti igru od prošlog tjedna. Žao nam je što neće biti publike, sigurno će nam nedostajati", poručio je Futacs.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider