Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Privedeno 20-ak ljudi

U Zadru napadnuti navijači Levskog: Izgorio automobil, Bugari divljali po gradu

Utakmica Hajduk – Levski u Dugopolju dobila je svoju uvertiru u Zadru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoliko nepoznatih osoba noćas je u Zadru napalo četvoricu bugarskih državljana kojima su i zapalili automobil. Sukob se dogodio noćas oko 23 sata u Ulici Krešimira Ćosića. Neslužbeno se doznaje da su napadnuti navijači Levskog, prenosi Dalmatinski portal.

Zadarska je policija izvijestila da su napadnuti Bugari u dobi od 28 do 32 godine i da su im napadači ubacili pirotehničko sredstvo u BMW, čime su izazvali požar u unutrašnjosti vozila. Napadači su se potom razbježali, a 32-godišnji državljanin Bugarske zadobio je lakše ozljede.

Nakon paleži došlo je do divljanja bugarskih navijača, a policija je privela 20-ak ljudi nad kojima se provodi kriminalistička obrada.

Podsjetimo, danas je na rasporedu utakmica 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu, u kojoj Hajduk u Dugopolju dočekuje bugarski Levski. Sumnjalo se na potencijalne izgrede navijača, pogotovo nakon što je javljeno da iz Bugarske dolaze huligani spremni na nerede s domaćim navijačima.

Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, poručuje da je u tijeku očevid i kriminalističko istraživanje kojima će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja. Zasad još ne mogu otkriti jesu li uhitili napadače.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider