Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Na Hajduk čili i odmorni

FOTO Momčad Dinama u kupaćim gaćicama pred derbi na Poljudu!

Nakon pobjede u play-offu Europa lige nad rumunjskim Petrolulom ekipa Modrih otišla je na zasluženi kratki odmor i teambuilding prije velikog derbija na Poljudu.

Iako su malo odahnuli nakon jučerašnje pobjede, igrači su s velikim nestrpljenjem čekali današnji ždrijeb kako bi vidjeli koje momčadi ih čekaju u predstojećim utakmicama.

Dinamov povijesni dan: 'Modra Castilla' na čelu s velikim talentom iz Barcelone!

Trener Zoran Mamić objasnio je: „Rano smo počeli s pripremama i igrači su imali tek koji slobodan dan tako da nitko zapravo nije bio na moru pa smo iskoristili ovo gostovanje i odlučili se malo promijeniti rutinu. Momčad je umorna,imali smo puno teških utakmica i vjerujemo da će se na ovom druženju napuniti dobrom atmosferom za utakmicu na Poljudu poslije koje slijedi zasluženi odmor“, kazao je Mamić a prenosi službena web stranica Dinama.

Iako umorni, Modri nisu propustili priliku zaigrati nogomet u malo opuštenijem izdanju.

„Ovakve stvari su super za dodatno podizanje atmosfere koja je nakon Petrolula ionako odlična. Malo ćemo ovdje uživati,ali naravno da nam je svima u glavama već nedjelja, Poljud i najveća utakmica našeg nogometa.“ Izjavio je jedan od strijelaca s jučerašnje utakmice Duje Čop.

Domagoj Antolić igrač koji je jučer na najbolji mogući način završio utakmicu kaže: „Došli smo se malo opustiti i zajedno proveseliti,ali nismo došli ovdje na odmor jer u nedjelju igramo derbi u kojem želimo biti pravi. Umorni smo,ali za utakmicu protiv Hajduka to uopće nije bitno jer je ona sama po sebi toliki motiv da umor i svi ostali mogući problemi nestanu te sekunde kada se istrči na teren.“

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider