Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio jedan od četiri

VIDEO Ronaldo opet 'briljirao' za Portugal: Promašio s 11 i tri metra

Cristiano Ronaldo u najvećoj krizi svoje karijere kada je samopouzdanje u pitanju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nekoliko posljednjih sezona Cristiano Ronaldo nije više tako dominantan kao što je bio. U posljednjih mjesec dana počeo se mučiti i sa segmentom u igri koji mu je dosada bio 'mačji kašalj' - jedanaesterci.

U posljednjih mjesec dana Cristiano Ronaldo je promašio čak tri jedanaesterca. Tri iz posljednja četiri pokušaja. Portugalac je promašivao protiv Malage, Seville i u petak navečer protiv reprezentacije Bugarske, koja je u konačnici i slavila s minimalnih 1:0.

Zanimljivo, Ronaldu je jedanaesterac obranio Vladislav Stojanov, koji je ostao stopostotan u ogledima s bijele točke. Bugarski golman je obranio udarac Portugalca i u Ligi prvaka prošle godine kada su se sastali Ludogorec i Real.

Ukupno gledajući Cristiano je i dalje vrlo dobar izvođač jedanaesteraca. U karijeri iz je izveo 108 i zabio je 90 (83.4 posto).

Zanimljivo, po mnogima dvojica najboljih nogometaša svijeta, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, promašili su ove sezone čak sedam jedanaesteraca! Najviše u cijeloj španjolskoj Primeri.

Recimo i da promašaj Ronalda s bijele točke nije najgore što mu se dogodilo protiv Bugarske. Portugalac je jednostavno bio očajan i nije mogao zabiti ni zicera s nekoliko metara kada su vrata bila prazna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider