Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Elitni kamp

Barcelonina čarolija u Zagrebu: Prosinečki traži novog Messija, Xavija, Iniestu...

U Zagreb stiže Barcelonina škola nogometa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Grad Zagreb dobio je tu čast da postane prvi domaćin FCB Escola kampa kvalitete u Hrvatskoj, a u radu Barcelonina kampa sudjelovat će i hrvatska nogometna legenda Robert Prosinečki.

U Dinamo stigla mlada nada iz Barcelone

Halilović i Rakitić nisu jedini: Upoznajte mladog Hrvata koji je oduševio Barcu!

Barcelonin trener u čudu: Hrvatska je doista nevjerojatna zemlja!

Djeca od 6 do 17 godina imat će od 30. kolovoza do 3. rujna priliku raditi i učiti po metodologiji čuvenog nogometnog diva iz srca Katalonije, čija je škola odgojila Messija, Xavija, Iniestu, Fabregasa i ostale slavne asove koji su svojom nogometnom čarolijom zadivili cijeli svijet.

Petodnevni elitni kamp ugostit će mlade nogometaše i nogometašice iz cijele Hrvatske i inozemstva, a kamp provode isključivo treneri Barcelone. Legendarni hrvatski reprezentativac i nekadašnji član Barcelone, Robert Prosinečki, svojom nazočnošću i dragocjenim savjetima pomoći će svim polaznicima Barcelonina kampa kvalitete. U kampu mogu sudjelovati svi polaznici koji treniraju nogomet u nekom od nogometnih klubova.

Barcelonini treneri maksimalno su na raspolaganju svakom polazniku kampa, čime oni ostvaruju jedinstvenu priliku za shvaćanje treninga i izvorne filozofije rada koju koriste i sami profesionalni Barcelonini igrači, kao što su Messi, Xavi, Pique i Iniesta.

Radit će se isključivo po njihovom trenažnom procesu, istom kojeg prolaze i juniori, druga i prva momčad te sve druge koje se nalaze u sustavu Barcelone. Sve informacije o Barceloninu kampu potražite na info-broju: 01/2302 175.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider