FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nije ga štedio

Tyson "nokautirao" Mayweathera nakon bahate izjave o Aliju

Legendarni boksački šampion Mike Tyson nije htio detaljnije prognozirati "meč stoljeća" kako su nazvali subotnji dvoboj Mayweathera i Pacquiaoa u Las Vegasu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U kratkom video intervjuu je naglasio da očekuje jako kvalitetnu borbu neovisno o tome tko će pobijediti u njoj, piše Fight Site.

"Neovisno o tome tko će slaviti na kraju, to će biti dobra borba. Obojica će biti vrlo spremni. Vjerujem u nokaut, neće otići do odluke", poručio je Tyson.

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

VIDEO Pacquaio prijeti: Kad sam autsajder, do kraja mi proradi instinkt ubojice

FOTO Polemike i sumnje: Može li ovaj detalj odlučiti 'meč stoljeća'?

Novinar je vrlo brzo promijenio temu i upitao Tysona što mislio o teškoj boksačkoj diviziji koju već godinama potresa kriza.

"Ne razmišljam o teškoj diviziji. Kličko dominira. To je tako", rekao je pomalo zamišljeno Tyson te je dodao da bi njegovom sunarodnjaku Wilderu ipak treba meč prije nego što ode na šake suverenom vladaru teške divizije...

"Znate, ne znam. Mora se boriti protiv nekog drugog prije nego što ide na Vladimira. Ne znam s kim bi se mogao boriti prije, a da je top 'contender'."

I na kraju su legendarnog boksača upitali što misli o Mayweatherovoj izjavi da je "veći od Muhammada Alija". Tu "Iron Mike" nije birao riječi...

"Nema pojma o čemu govori. Da je u stanju, Ali bi sam vodio svoje unuke u školu. Mayweather to ne može, ne vodi sam djecu u školu. I priča o tome koliko je velik. Veličina nije kada se izolirate od ljudi, veličina je kad vas ljudi prihvaćaju. On sam ne može djecu odvesti u školu. On je uplašen čovjek. On je jedan maleni uplašeni čovječuljak", bijesno je odgovorio Tyson očito ne odobravajući Mayweatherovu bahatu izjavu.

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider