FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Nije sve u novcu'

VIDEO Pacquaio prijeti: Kad sam autsajder, do kraja mi proradi instinkt ubojice

Sve smo bliži boksačkom spektaklu stoljeća, a glavni likovi priče Floyd Mayweather i Manny Pacquiao stigli su u Las Vegas.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I pri tome opet izazvali nevjerojatno zanimanje javnosti. A došlo je i do prvog dizanja tenzija između boksača. Naime, Manny Pacquaio nije došao na službeno sučeljavanje i tako naljutio američku superzvijezdu.

FOTO Polemike i sumnje: Može li ovaj detalj odlučiti 'meč stoljeća'?

Evo koliko stoji mjesto pokraj istinske legende na 'meču stoljeća'

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

Dolazak Floyda Mayweathera u dvoranu u kojoj ga očekuje najveći izazov karijere, zapravo je jedina šansa da obični navijači - oni koji nisu imali dovoljno novca i veza da bi pribavili ulaznice - uopće vide svog junaka i daju mu podršku. I zato se Mayweather prvenstveno obraćao njima.

"Spuštam kapu svim navijačima i ljudima diljem svijeta koji podržavaju ovaj događaj. Bez vas, ja ne bih bio u ovoj poziciji. Jako sam vam zahvalan", kazao je Mayweather koji je godinama gradio takav status kod navijača. A za jednog idola ima i, baš takav, savršen učinak u ringu: 47 borbi i 47 pobjeda. Trenutačno je najbogatiji sportaš svijeta i sve svjetske kladionice vide ga kao favorita.

"Vjerujte, nije sve u novcu, već u tome da nešto vratim nazad. Jasno je da zarađujem mnogo novca, ali želim nešto pružiti američkim državljanima."

Inače, u MGM Grand Arenu danas je trebao stići i Manny Pacquiao, ali on se odlučio na druženje sa svojim navijačima u hotelu preko puta. I tako navukao silovitu ljutnju Mayweathera. Filipinac se nije time previše zamarao.
"Jeste li uzbuđeni? Nemojte biti nervozni. Ja sam taj koji će se boriti u ringu, stoga opustite se!"

Kaže da mu uloga autsajdera apsolutno odgovora.
"Želim dokazati da svaki put kad misle da sam autsajder, da se to meni sviđa. Jer mi onda do kraja proradi instinkt ubojice i koncentracija. Ovo je ono što želim", poručio je Filipinac.

Hoće li sve i završiti na način koji Pacquiao priželjkuje ili će Amerikanac ostati Mister 100 posto, saznajte u programu Nove TV i na GOL.hr-u od 3:30 u noći sa subote na nedjelju.

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider