FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Na Novoj TV i GOL.hr-u

Sudar legendarnih teškaša: Jednom je ovo (možda) zadnja borba za UFC

Novi borilački spektakl ovoga vikenda donose vam Nova TV i Gol.hr!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći sa subote na nedjelju uživajte u UFC-ovoj priredbi u Las Vegasu. Među ostalim, u sudaru legendarnih teškaša: Alistaira Overeema i Marka Hunta!

36-ogodišnji Nozozemac Alistair Oveerem posljednji je put u ringu bio prije pola godine kada nije uspio preoteti pojas prvaka Stipi Miočiću. Nije se lako pomirio s izgubljenom borbom. Naime, odmah nakon meča izjavio je kako je Miočić u jednom trenutku želio predati meč.

"Jasno sam čuo tapkanje. Sudac nije vidio, nije reagirao pa se borba nastavila, ali prema mom mišljenju je tapkao!"

Kojem se obračunu na UFC 209 najviše veselite (nedjelja, 4:00 uživo na GOL.hr)?

Ukupno glasova:

No, UFC je usporenom snimkom odmah otklonio tu tvrdnju, a pojas je zasluženo ostao kod Miočića. Borbu protiv Marka Hunta Overeem vidi kao novu priliku za budući napad na naslov. Prema kladionicama on je blagi favorit. U izvrsnoj je formi, među najjačim je udaračima u MMA svijetu, posebno nožnim udarcima, a jak je i u borbi na parteru.

S druge strane stajat će mu 42-godišnji Mark Hunt, klasični vrhunski stand-up borac. Nastup na UFC-u 209, mogao bi mu zbog sukoba s tom organizacijom biti i posljednji.

Naime, Hunt je posljednju borbu izgubio od Broka Lesnara, koji je bio dopingiran. Samoanac je javno prozvao UFC da štiti borce koji koriste nedopuštena sredstva.

Pokazalo se, naime, kako je UFC vjerojatno znao da Lesnar koristi doping, no ipak su mu dali zeleno svjetlo za nastup. Hunt je nakon toga odbio borbu sa Dos Santosom te čak angažirao odvjetnicu. Želio je ugovor s klauzulom o kompenzaciji ukoliko se pokaže kako je protivnik bio dopingiran!

Meč na ovom UFC-u posljednji mu je iz aktualnog ugovora.

UFC 209 gledajte UŽIVO na GOL.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro te u večernjem terminu na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider