FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ima jedan uvjet

Conor McGregor je izigrao cijeli MMA svijet: 'Ne idem u mirovinu'

Dan nakon šokantne objave irski je UFC prvak odlučio promijeniti mišljenje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor ipak, kako su mnogi i predviđali, ne ide u borilačku mirovinu mlad, kako je sam najavio putem društvenih mreža. U MMA-u je nastala prava konfuzija. Počelo se špekulirati s razlozima njegovog iznenađujućeg poteza, a onda je opet putem Facebooka s fanovima odlučio podijeliti novu 'vijest'.

'Ne idem u mirovinu', poručio je Irac koji želi bolji odnos UFC- a prema njemu i ostalim borcima. UFC ga je skinuo s popisa borbi za UFC 200, no čini se kako bi se ipak mogao vratiti na fight card. Navijačima je htio objasniti koliko je UFC zaradio na njemu i sad želi samo malo mira kako bi se spremio za revanš protiv Natea Diaza.

''Ne mogu ovo odraditi, ako ću dijeliti flajere. Uvijek ću igrati ovu igru jer sam u njoj najbolji, no ovaj put, nakon što sam izgubio, tražio sam da mi daju vremena za treninge i fokus. I nisam tražio da me se izostavi s neke press konferencije, nego sam tražio da se napravi mala prilagodba. No, nisam je dobio'', napisao je na Facebooku.

''Ovaj put se susrećem s višim, težim i dužim borcem. Moram se dobro pripremiti. Ne mogu ovaj put plesati s medijima. Ovaj put je vrijeme da drugi majmuni plešu. Ja sam nas svojim plesom doveo do ove točke. Nateova mala glupava glavica izgleda dobro na toj pozornici. Pa dajte njega malo gurnite pred kamere. On je u posljednji meč uletio bez da je odradio ikakvu promociju meča. Ja sam sve to odradio prije nego što je RDA odustao. Ovaj put moram se posvetiti sebi, moram jako trenirati jer je to jedini način'', dodao je McGregor.

''Moram ovaj put biti sebičan. Smatram da sam kompaniji donio oko 400 milijuna dolara u zadnje tri borbe i to u samo 8 mjeseci. To je vjerujem dovoljno da mi daju malo popusta. I dalje sam spreman za UFC 200. Ponudit ću im da odradim press konferenciju u New Yorku, a onda da se vratim treniranju. Bez ikakvih ometanja. Ako to nije dovoljno promociji za koju sam toliko učinio, onda stvarno ne znam. I samo da se zna za UFC i USAD-u… NISAM OTIŠAO U MIROVINU'', prenosi njegove riječi s Facebooka Fightsite.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider