Košarka
SPORTOVI
Košarka
Karijera pod upitnikom

Teletovićeva životna drama: 'Da je ušao s nama u zrakoplov, mogao je umrijeti'

Bez obzira koliko Brooklyn Netsi platili Tima Walsha, dugogodišnjeg kondicijskog trenera, on će uvijek vrijediti više od toga, a od nedavno i obitelji Mirze Teletovića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tim Walsh je čovjek koji je vjerojatno Mirzi Teletoviću spasio život! Reprezentativac BiH se tijekom utakmice u Los Angelesu požalio na teško disanje. Walsh je zatražio da ga odvedu u bolnicu, no liječnici odjela hitne pomoći California Medical Centera nisu dijagnosticirali ništa.

Teletović je vraćen momčadi s objašnjenjem da je riječ samo o umoru, no Walsh se nije mirio s time i inzistirao je da Mirza ponovno ode s njim u bolnicu. Na tom pregledu otkriveno je da Teletović ima plućnu emboliju, odnosno krvne ugruške u oba plućna krila.

''Da je ušao s nama u zrakoplov, mogao je umrijeti. Hvala Bogu da je Tim bio s njim i na svemu tome inzistirao'', rekao je trener Netsa Lionel Hollins.

Bojan Bogdanović, koji je Teletovićev najbolji prijatelj u momčadi, mislio je da je jednostavno izvan forme i da otuda problemi s disanjem u posljednjim utakmicama.

''Puno će mi nedostajati jer je iz moje zemlje i govori moj jezik, a i bliski smo prijatelji. Prerano je govoriti o tome što će biti s njegovom karijerom, no ja se nadam da će biti spreman za sljedeću sezonu'', zaključio je hrvatski reprezentativac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider