Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
i oni će mijenjati u špici

Na Maksimir stiže monstruozna reprezentacija vrijedna milijardu i 230 milijuna eura

Francuska nogometna reprezentacija ima roster vrijedan više od milijardu i 200 milijuna eura.

Hrvatska s početkom u 20:45 na Maksimiru dočekuje reprezentaciju Francuske u sklopu 4. kola Lige nacija. Bit će to nova prilika, već osma u kojoj će Vatreni tražiti svoju prvu pobjedu u povijesti. 

O Francuzima ne treba trošiti previše riječi. Oni su prvaci svijeta, viceprvaci Europe i momčad čiji je roster vrijedan milijardu i 230 milijuna eura. Osim toga, to je reprezentacija koju nikada nismo pobijedili i reprezentacija koja je Hrvatskoj nanijela dva najbolnija poraza - 1998. i 2018. godine.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

Izbornik Didier Deschamps otkrio je na konferenciji za novinare da će se Olivier Giroud preseliti na klupu za pričuve te da će umjesto njega uskočiti Coman, Martial ili Ben Yedder. Deschamps i kapetan Trikolora Hugo Lloris nahvalili su Hrvatsku, a posebno našeg kapetana Luku Modrića.

gol expired Posljednje informacije iz tabora Vatrenih: Vraćamo se provjerenoj formaciji, Petković kreće od prve minute divider

"Modrić je veliki igrač, Hrvatska je s njim mnogo jača i opasnija. On je lider, tehnički sjajan igrač i nije slučajno osvojio Zlatnu loptu. Cijenim ga i kao osobu. Naravno, da razmišljam o njemu kada slažemo taktiku za utakmicu", rekao je Deschamps.

"Modrićev povratak promijenit će odnose, on je važan igrač za Hrvatsku. Naš protivnik voli držati loptu i očekujem veliku bitku na sredini terena," nadovezao se Lloris.

Tribine konačno neće biti prazne, a to posebno raduje francuskog kapetana.

"Nogomet se igra radi navijača i raduje me njihov povratak na tribine, bez obzira na njihov broj. Uvijek me raduje kada igramo pred navijačima."

gol expired Lovren oštar zbog igranja na maksimirskom ruglu: "Probudit ćemo se tek kada Srbi izgrade stadion" divider

Spomenimo i da se Lloris nije mogao sjetiti anegdote iz 2011. godine kada je ekipa Nove TV predvođena Vladom Bobanom stigla u Lyon, gdje se tada preselio Dejan Lovren, i zajedno s Llorisom napravila sjajan prilog.

Boban je tada francuskom čuvaru mreže darovao dres minhenskog Bayerna s imenom Ivice Olića, koji je sezonu ranije postigao hat-trick Lyonu, odnosno upravo njemu, u polufinalu Lige prvaka. Lloris je na presici zanijekao da se sjeća tog razgovora, odnosno trenutka da je ikada dobio dres Ivice Olića, današnjeg pomoćnika Zlatka Dalića.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

gol expired Lud ili zbunjen? Vratar Francuske se pravio da ne pamti anegdotu s Olićevim dresom divider

[🔴⚪️ NAGRADNI NATJEČAJ 🔴⚪️] 🇭🇷 🔥 “OSVOJI VATRENE DRESOVE“ 🔥 🇭🇷 Vatreni su ubacili u višu brzinu, a mi smo vas odlučili...

Objavljuje gol.hrUtorak, 13. listopada 2020.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider