Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
plakanje od smijeha

Lud ili zbunjen? Vratar Francuske se pravio da ne pamti anegdotu s Olićevim dresom

Francuski vratar Hugo Lloris nije se mogao sjetiti urnebesne anegdote od prije svega devet godina kada je Nova TV posjetila Lyon.

Prvi vratar Francuske Hugo Lloris branit će sutra protiv Hrvatske na Maksimiru u dvoboju 4. kola Lige nacija, u kojem će Vatreni tražiti prvu pobjedu protiv Trikolora.

Lloris je bio gost konferencije za novinare, na kojoj se nije mogao sjetiti anegdote od prije devet godina kada je Nova TV posjetila Lyon u kojem je tada igrao Dejan Lovren.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

Lloris i Lovren bili su tada suigrači u Lyonu, te su 2010. igrali polufinale Lige prvaka. Bayern je protutnjao Gerlandom na krilima Ivice Olića koji je postigao hat-trick i to upravo Llorisu.

gol expired Koja je tajna Modrićeve dugovječnosti? Napravio je ključne promjene zbog kojih briljira i u poznim godinama divider

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban mu je godinu kasnije donio i poklonio Olićev dres Bayerna, a kada ga je novinar Stipe Antonijević pitao sjeća li se te anegdote ovaj je negativno odgovorio.

"Ne nikada nisam dobio Olićev dres", kazao je Lloris.

Ne sjeća se Hugo, ali kamera ne zaboravlja. U nastavku pogledajte kakvu su mu foru smjestili 2011. godine Vlado Boban i Dejan Lovren.

Izravni prijenos utakmice u srijedu počinje već od 20 sati, kada počinje specijalna emisija, a možete ga, kao i obično, gledati u programu Nove TV te na gol.hr-u.

gol expired Francuska bez pozitivnih na koronavirus, očekuju veliku utakmicu, a posebno ih raduju navijači divider

[🔴⚪️ NAGRADNI NATJEČAJ 🔴⚪️] 🇭🇷 🔥 “OSVOJI VATRENE DRESOVE“ 🔥 🇭🇷 Vatreni su ubacili u višu brzinu, a mi smo vas odlučili...

Objavljuje gol.hrUtorak, 13. listopada 2020.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider