Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
obožavateljice vrište

Ronaldo i McGregor u ringu: Irac 'zaprijetio' portugalskoj zvijezdi!

U Las Vegasu se dogodio susret dvije ponajveće zvijezde svojih sportova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan se priprema za 'osvetničku misiju', a drugi se oporavlja od ozljede koja mu je uništila jedan od najvećih trenutaka u karijeri. UFC zvijezda Conor McGregor i superstar Real Madrida Cristiano Ronaldo podružili su se u Las Vegasu gdje se irski borac priprema za revanš protiv Natea Diaza koji ga je ranije ove godine porazio.

Ronaldo, koji je u 25. minuti finala Europskog prvenstva protiv Francuske morao napustiti travnjak zbog ozljede, ušao je u ring s McGregorom što je zabilježilo i oko kamere. Obojica su objavili fotografije zajedničkog druženja, a posebno je za oko zapela 'fotka' koju je na svom Instagram profilu objavio McGregor.

 

Great to see you bro!!

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Irski borac i portugalski nogometaš stajali su jedan pored drugog bez majice, a onaj koji ne prati ni MMA ni nogomet ne bi sigurno mogao zaključiti koji je od njih dvojice nogometaš, a koji borac. McGregor je također bio impresioniran fizičkom snagom europskog prvaka na klupskoj i reprezentativnoj razini.

"Moj brat Ronaldo je svratio do dvorane danas. On je životinja! Hvala Cristiano, imam puno poštovanja prema tebi. Iduće godine ti oduzimam prvo mjesto na Forbesovoj listi", napisao je McGregor.

Podsjetimo, ranije ove godine Forbes je objavio listu najplaćenijih sportaša na svijetu i Portugalac je zauzeo sami vrh!

'The Notorious' je objavio još jednu fotografiju na kojoj odmara na ležaljci i sunča se, a uz nju je ostavio i komentar.

"Sredit ću ga na Forbesovoj listi iduće godine, a do kraja idućeg tjedna ću imati bolji ten".

McGregor će 20. kolovoza u Las Vegasu ponovno u ring s Nateom Diazom koji ga je 5. ožujka 'ugušio' na UFC eventu 196. Cristiano Ronaldo se pak oporavlja od ozljede, a njegov povratak očekuje se krajem kolovoza.

 

I'm gonna get him on the Forbes list by next year. But I'm gonna get him on the tan by next week.

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider