Automoto
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Automoto
Tri teške nesreće

Schumacher je preživio teške nesreće, valjda će i ovu...

Michael Schumacher, 43-godišnji legendarni njemački vozač i sedmerostruki prvak u Formuli 1, u karijeri je imao nekoliko velikih nesreća.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Velikoj nagradi Velike Britanije u Silverstoneu 1999. godine Schumacher je već u prvom krugu u zavoju Stowe pri brzini od 107 km/h udario ravno u zid. Zadobio je dvostruki prijelom desne noge uz obilno krvarenje. Ipak, uspio se uspješno oporaviti te se vratio na stazu i u sljedećih nekoliko sezone ispisao povijest Formule 1.

Cijeli svijet šokiran zbog Schumija: 'Michael mi je bio poput oca'

Schumacher i dalje kritično, liječnici zabrinuti: 'Situacija je ekstremno ozbiljna'

Novu veliku nesreću Michael je doživio deset godina kasnije kada je pao s motora i ozlijedio vratne kralješke. Iako je prilikom pada glavom udario u stazu, kaciga ga je spasila, pa je iz bolnice otpušten vrlo brzo.

Samo nekoliko dana prije 44. rođendana (rođen 3. siječnja 1969.) legendarni Nijemac doživio je novu nesreću. Ovog puta pao je na skijanju u francuskom Meribelu. Zadobio je teške ozljede glave, a liječnici tvrde kako do bolnice ne bi ni stigao da nije imao kacigu.

Iako je stanje nakon ozljede na skijanju kritično, nadamo se kako će Schumacherov sportski duh nadjačati i ovo, te da će uskoro izaći iz bolnice. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider