Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'U pitanju su dva-tri tjedna'

Stigla potvrda? 'Lewandowski će karijeru nastaviti u Bayernu'

Menadžer poljskog nogometnog reprezentativca Roberta Lewandowskog, člana dortmundske Borussije, otkrio je za poljsku televiziju da će napadač karijeru nastaviti u minhenskom Bayernu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Robert će igrati u Bayernu kada Borussia održi svoju riječ koju je dala Robertu uoči početka sezone. Pregovori traju već tjednima i glupo je pretvarati se da tu nema ničega. Preostalo je jedino da se klubovi dogovore oko otkupne cijene. U pitanju su tjedan, dva, maksimalno tri'', rekao je Poljakov menadžer Cezary Kucharski za TVN 24.

>> Pratite najnovije vijesti o transferima

>> Predsjednik Borussije nakon utakmice poludio na izjavu Heynckesa

''Robert želi napustiti Dortmund i želi igrati za Bayern. U Robertovoj je filozofiji da provede na jednom mjestu dvije do tri godine i onda promjeni sredinu u potrazi za novim izazovima. Igranje u Bayernu učinilo bi ga boljim igračem'', zaključio je Poljak.

Čini se da je Lewandowski prošao daleko bolje od svog suigrača Marija Götzea, čiji je transfer "provaljen" još prije nekoliko tjedana, čime je navučena velika mržnja navijača na njemačkog reprezentativca. S obzirom da je sezona za Borussiju Dortmund završena, Lewandowski se neće više naći pred dortmundskim navijačima. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider