Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jupp se malo zaigrao?

Predsjednik Borussije nakon utakmice poludio na izjavu Heynckesa

Predsjednik Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke kritizirao je trenera Bayerna Juppa Heynckesa zbog izjava o Robertu Lewandowskom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, nakon što je Bayern u subotnjem finalu Lige prvaka pobijedio Borussiju s 2-1, Heynckes je indirektno potvrdio da su Bavarci, osim Marija Götzea, osigurali i dolazak Lewandowskog.

>> Dortmund teško oštećen, Guardiola se drži za glavu: Koji sam luđak!

>> Mandžo 'otkantao' hrvatske novinare pa poručio: Mi smo prvaci!

>> Šou na Wembleyju: Mandžo izgubio medalju, spasio ga Ribery!

>> Bayern dovodi i drugu zvijezdu Dortmunda: Zašto nije pucao penal?

''Znate da je Götze već potpisao za Bayern, a i Lewandowski jedva čeka priliku da zaigra u velikom klubu. To su dvojica vrhunskih igrača'', rekao je Heynckes i izazvao bijes Watzkea.

Lewandowski, naime, ima još godinu dana ugovora s Dortmunđanima i ne može nigdje otići bez pristanka kluba, unatoč tome što se već mjesecima špekulira da je sve dogovorio s Bavarcima.

''Možda je Heynckesa malo ponio hormon sreće nakon pobjede. Jupp je veliki trener, ali ne bi se smio miješati u unutarnje stvari Borussije Dortmund'', poručio je Watzke. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider