cortina d'ampezzo
SPORTOVI
cortina d'ampezzo

Najčitanije

Nastavi čitati

Prati nas na Instagramu!
Nakon Francuske, Tin je opet oduševio i u utakmici protiv Srbije te ste ga ponovno izabrali kao najboljeg s čak 47% glasova. Bravo Tin! 🤝🤾🇭🇷🇭🇷 @tin_lucin  #tinlučin #lučin #kauboji #hrvatskarukometnareprezentacija #igračutakmice #hrvatska #rukomet #golhr
Jakov Gojun se vraća u reprezentaciju! 💪

Snažni obrambeni specijalist oprostio se još 2018., ali sada se vraća pomoći zbog problema s koronavirusom u momčadi. Trenutačno je, s 35 godina, igrač PPD Zagreba.

Pozvani su još 25-godišnji Tomislav Severec, lijevi vanjski Nexea kojeg je Horvat trenirao dok je bio trener Našičana, te njegov suigrač, 20-godišnji golman Dominik Kuzmanović. Ovaj dvojac ponikao je u susjednim mjestima - Brckovljanima i Dugom Selu. 

#hrvatska #rukomet #jakovgojun #tomislavseverec #dominikkuzmanovic #golhr Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Profesor matematike i doktor rukometa. Mate Šunjić! 💪😎

#matesunjic #sunjic #rukomet #hrvatska #euro2022handball #europskprvenstvo #euro2022 #golhr 

📸 Sanjin Strukic/PIXSELL
Tin Lučin, mladi 22-godišnji Riječanin, prometnuo se u najveće iznenađenje Eura. Oduševio je protiv Francuske, zabio je nekoliko sjajnih golova, a protiv Srbije se prometnuo u skoro pa i glavno ime uz Čupića. Iznenadio je Srbe koji nikada nisu igrali protiv njega. Uvalio im je pet golova.

"Ne znam što reći, presretan sam i preponosan na dečke, na stručni stožer, na sve ove ljude koji su došli i podržali nas. Bez riječi sam…" 🇭🇷

#tinlucin #lucin #rukomet #hrvatska #srbija #golhr #europskoprvenstvo #euro #euro2022 #euro2022handball 

📸 Sanjin Strukic/PIXSELL