Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real ponudio dvije opcije

Bale u kupaćima čeka potpis za Real: Poznato kada će biti predstavljen!

Uvrnutih nogavica na kupaćim gaćicama, s namjerom da uhvati što više boje i poboljša ten, Gareth Bale priprema se za potpis ugovora s Real Madridom uz bazen luksuznog hotela u Marbelli...

Ondje je Bale već ranije znao provoditi dijelove svojih godišnjih odmora. Sada je smješten, kako pišu španjolski mediji, u tamošnjem apartmanu svog agenta.

Bale je u malašku zračnu luku sletio u subotu u 13 sati po lokalnom vremenu, nakon čega je taksijem otišao do obližnjega popularnog ljetovališta.

Na vrućemu andaluzijskom suncu očito je odlučio provesti posljednjih nekoliko sati prije no što službeno postane najnoviji Realov 'Galactico' i najskuplji nogometaš u povijesti igre.

Ranije je madridski AS objavio da bi Velšanin koji je posljednjih šest sezona odigrao u Tottenhamu mogao dobiti slobodno do ponedjeljka, kada bi mogao biti predstavljen u Madridu.

Premda su klubovi dogovorili njegov prelazak u Madrid, još uvijek nije dogovorena dinamika i način otplate odštete koja iznosi 99 milijuna eura odnosno 86 milijuna funti.

Madriđani su, javio je BBC, Tottenhamovu predsjedniku Danielu Levyju ponudili dvije opcije: isplatu svih 86 milijuna funti u novcu, ali u ratama, koje bi se protegle na tri do četiri iduće godine, odnosno trenutačnu isplatu 70 milijuna funti uz nadoplatu u jednome od igrača, najvjerojatnije Fabiju Coentrau. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider