Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Uvijek ćemo biti opasni"

Karačić: "Imali smo odličan turnir, ali ova Hrvatska se može boriti za medalje"

Naš srednji vanjski iskreno je progovorio o nastupu Kauboja na ovom Svjetskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Karačić je u porazu Hrvatske od Švedske u utakmici za peto mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu sudjelovao s tri pogotka.

"Nismo bili motivirani kao u prijašnjim utakmicama, ne znam zbog čega, obrana nije bila na vrhuncu, a to nas je krasilo tijekom cijelog turnira. Švedska se odvojila i kasnije je to bilo teško stizati. Imamo puno ozljeda o kojima nismo pričali tijekom Svjetskog prvenstva", kazao je Karačić.

"Ne odlazimo kući razočarani, Hrvatska je imala odličan turnir iza sebe. Ako me pitate jesam li zadovoljan, naravno da kao sportaš ne mogu biti zadovoljan. Izdogađalo se to što se izdogađalo, u nekim trenucima nismo bili najbolji. Ono što je sigurno, to je da smo napravili jedan odličan tim i pravu atmosferu, to je super uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo", izjavio je Karačić za RTL nakon utakmice.

I naglasio:

"Ova Hrvatske se može boriti za medalje, i sad nam je nedostajalo malo sreće, a o nekim drugim stvarima ne želim govoriti. Imamo budućnost, imamo perspektivu i Hrvatska će uvijek bit opasnost kad su u pitanju medalje. Teško je kad utakmica ne znači ništa, ali mislim da možemo biti optimistični i pozitivni nakon ovog Svjetskog prvenstva. Nažalost, imali smo to prvo poluvrijeme protiv Brazila, to mora biti za zaborav, a ostalo je sve bilo OK, do ove utakmice sa Švedskom. Krasilo nas je jedno zajedništvo na terenu i van njega", zaključio je Karačić.

Kako komentirate šesto mjesto Hrvatske na rukometnom SP-u?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider