Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ekskluzivni intervju s Ivanom Brkljačić: Pozadina obračuna

Ivana Brkljačić ovih je dana najtraženija osoba koju svi mediji nastoje pridobiti za barem jednu izjavu o nedavnom incidentu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, ona je odlučila progovoriti upravo za Red Carpet.U razgovoru s Nenadom Hervatinom poznata sportašica ispričat će napokon što se sve točno dogodilo između nje i Haralda Edletzberga, menadžera Blanke Vlašić. Ivana će otvoreno progovoriti o dubljim razlozima njihova sukoba i incidentu za kojeg ne negira da se dogodio na mitingu u Splitu.

>> Ivana Brkljačić fizički napala menadžera Blanke Vlašić!

Isprovocirana i napadnuta uvredama Ivana se ondje, tvrdi, branila te govori kako nikakvih udaraca nogama ondje nije bilo. Koji su to repovi koje ovaj menadžer i Ivana vuku iz prošlosti, što ju je najviše povrijedilo u njegovom ponašanju, te što se sve krije iza njihova poslovnog odnosa koji je kulminirao ovakvim incidentnom ispričat će Brkljačić u ekskluzivnom intervju ove nedjelje u Red Carpetu.

Ivana će povjeriti novinaru Hervatinu da li se boji kako će ovaj sukob utjecati na njenu poziciju direktorice atletskog mitinga Hanžekovićev memorijal. Gledatelji imaju priliku čuti između ostalih i izjave Haralda Edletzberga, Gordana Kožulja i Fatime Tomičić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX