Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zgrozila komentarom

Bila je jedna od najboljih i najljepših svjetskih gimnastičarki, a sad kao ruska pukovnica šokira javnost

Svetlana Korkina jedna je od najboljih ruskih gimnastičarki svih vremena, pukovnica je u ruskoj vojsci i političarka iz Putinove stranke.

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina nekoć je plijenila pozornost javnosti svojim rezultatima i ljepotom, a danas je zgražava svojim bizarnim javnim istupima.

Bivšu svjetsku i olimpijsku gimnastičarsku prvakinju pamte kao jednu od najboljih ruskih gimnastičarki svih vremena, a u karijeri ima još 13 europskih, devet svjetskih i dva olimpijska zlata, uz još 23 srebrne i brončane medalje s navedenih natjecanja.

Šokirala izjavama o koroni, a sad i o ruskoj invaziji

Pojedini je pamte i zbog atraktivnog izgleda, a proteklih godina je u medijima kao bivša zastupnica u Dumi Putinove stranke Jedinstvena Rusija. Prošle godine je, primjerice, komentirala kako je "korona božja kazna za bojkot ruskih olimpijskih sportaša", a ovih dana kao pukovnica ruske vojske komentira zbivanja u Ukrajini jednako šokantnim tonom.

"Podržite naše borce, ruski vojnici ponovo oslobađaju Europu od fašizma", objavila je nedavno na društvenim mrežama.

Korkina nije samo poslovno vezana uz vojsku, nego i privatno jer je udana za 23 godine starijeg generala i jedna je od kontroverznijih članica tamošnje vojne i političke elite.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider