Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KAOS s koronom

Ova fotografija najbolje opisuje kaos među hrvatskim rukometašima, pogledajte zašto

Hrvatski rukometni savez ne stigne natiskati dresova koliko novih igrača svakodnevno dolazi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tijeku je Euro u rukometu, a u tijeku su i veliki problemi za reprezentaciju Hrvatske. Izbornik Hrvoje Horvat više i ne zna kako najbolje sastaviti momčad jer svakog dana netko otpadne zbog koronavirusa.

Mađari rukometaše na Euru testiraju svakodnevno, a Hrvatska ima najviše zaraženih na Euru, skoro svaki dan jedan ili dvojica otpadnu i onda Horvat mora zvati nove igrače.

Hrvatska rukometna reprezentacija samo jučer je dobila čak šestoricu novih igrača za nastavak Eura 2022.

gol expired Nije produžio s Hrvatskom pa postao izbornik reprezentacije Srbije divider

Hrvoje Horvat je pozvao Mirka Alilovića, Matea Maraša, Ivana Sliškovića, Vladu Matanovića, Dominika Kuzmanovića i Kristiana Pilipovića.

U kakvim ogromnim problemima se nalazi reprezentacija sa sastavom najbolje opisuje i fotografija na društvenim mrežama HRS-a. Naime, novi igrači su danas morali odraditi i službeno fotografiranje za EHF.

Nitko nije očekivao da će se u drugom krugu pojaviti Vlado Matanović i Kristian Pilipović. HRS nije imao spremne dresove za njih, kao i za ostale novake (dresovi stižu za utakmicu protiv Crne Gore), pa je Matanović za fotografiranje obukao dres Davida Mandića, a Pilipović dres Mateja Mandića. Podsjetimo, oba rođaka Mandić nalaze se izolaciji.

Hrvatski rukometni savez ne stigne natiskati dresova koliko novih igrača svakodnevno dolazi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider