Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bez kaciga

Najpoznatiji par na Igrama se zbog pravila Kineza ne smije dodirnuti: Prepoznajete li ih?

Najpoznatiji par skijaškog svijeta, Mikaela Shiffrin i Aleksander Kilde nastupaju na ZOI u Pekingu.

Najpoznatiji par iz skijaškog svijeta, američka zvijezda Mikaela Shiffrin i norveški specijalist za brze discipline Aleksander Aamodt Kilde, trenutačno se nalaze u alpskom centru na Zimskim olimpijskim igrama 2022. u Yanqingu, ali većinu komunikacije obavljaju digitalnim putem.

"Vidim ju, ali ju ne mogu dotaknuti ili biti s njom", izjavio je Kilde za austrijsku novinsku agenciju APA nakon prvog spustaškog treninga održanog u četvrtak, na kojem je imao sedmo vrijeme (1:44.41 minuta), a najbrži je bio Švicarac Stefa Rogentin (1:44.00).

I Shiffrin i Kilde su smješteni u olimpijskom selu u Yanqingu, gdje će biti održana sva natjecanja u alpskom skijanju, ali zbog strogih protuepidemijskih mjera ne smiju se družiti.

Unatoč svemu, Kilde je izjavio da je Mikaelu "lijepo vidjeti u blizini" te potvrdio da su uspjeli i večerati zajedno, ali su između njih bile plastične pregrade.

"Uživali smo u tome", rekao je Kilde koji je među favoritima za odličja u spustu i superveleslalomu, dok bi Shiffrin mogla biti u lovu na pet medalja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider