Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
prava pojava na terenu

Kreće EP, a mnogi će pogledi biti usmjereni prema atraktivnoj hrvatskoj odbojkašici

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija nalazi se na Europskom prvenstvu u Budimpešti.

Hrvatske odbojkašice danas kreću u borbu za prolazak skupine na Europskom prvenstvu. Prvi je protivnik Azerbajdžan s kojim naše cure igraju danas od 15 sati.

Hrvatska se nalazi u skupini C zajedno s Azerbajdžanom, Estonijom protiv koje igramo 24., Nizozemskom 26., Rumunjskom s kojom igramo 27. i Mađarskom s kojim igramo 28. kolovoza. Četiri ekipe idu dalje.

''Prvi meč koji nas očekuje na Europskom prvenstvu u Budimpešti je protiv Azerbajdžanki koji zasigurno neće biti lagan, jer je ekipa dosta jaka i moramo pokazati našu najbolju igru što i nije loše ako odigramo prvu tešku utakmicu osjetit ćemo jačinu i nivo ovog natjecanja što je bitno za kasnije utakmice. Iako će svaki meč biti težak, nadamo se našoj najboljoj igri i rezultatu'', rekao je izbornik Daniele Santarelli.

A na EP-u će libera opet igrati i 24-godišnja Nikolina Božičević. Zagrepčanki će ovo biti treće veliko natjecanje, a mnogi ju smatraju jednom od najljepših odbojkašica u Europi. Mi se nadamo kako će osim njezinog atraktivnog izgleda navijačima biti zanimljiva i igra u obrani jer od Nikoline se očekuje da smiri opasne servisa protivnica.

Sretno Nikolini, Samanti i ostalim reprezentativkama na Europskom prvenstvu!

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦎

Objavu dijeli NB (@nikolina.bozicevic)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider