Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U inat hejterima

Atraktivna Amerikanka hrvatskih korijena oduševila briljantnim potezom, objavila je i video

Puno je poznatija zbog svojeg izgleda nego zbog vještina u svojem omiljenom sportu, ali demonstrirala je da još uvijek ima osjećaj u ruci.

Paige Renee Spiranac bivša je profesionalna igračica golfa, koja se više ne bavi tim sportom, barem ne kao profesionalka.

Njezin današnji omiljeni "sport" je objavljivanje atraktivnih fotografija na Instagramu, gdje je prati više od dva milijuna ljudi.

Ipak, da nije zaboravila igrati golf demonstrirala je na jednom humanitarnom turniru, i to ispred jednog od najboljih golfera svih vremena, Garyja Playera. Pogodila je nevjerojatan hitac, izazvavši oduševljenje svih prisutnih, uključujući i 85-godišnjeg Playera, inače deveterostrukog osvajača Mastersa, koji joj je među prvima čestitao.

Kad je na Twitteru objavila vijest o ovom podvigu, mnogi joj nisu vjerovali. Dapače, bilo je puno zlonamjernih komentara, ali svima njima je odlučila začepiti usta objavom videa na Instagramu.

Inače, Paige je rođena u mjestu Wheat Ridge u američkoj saveznoj državi Colorado, a porijeklom je Hrvatica. Njezin djed s očeve strane upravo je iz Hrvatske davno odselio trbuhom za kruhom u Sjedinjene Američke Države.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider